Tietoa meistä

          Kadonneiden /haavoittuneiden eläinten etsintä

Tapauksissa missä koira tai kissa on kateissa,voit kauttamme löytää apua.

Olen Tarja Sirola Urjalasta ja harrastanut pelastaskoiratoimintaa kohta 20 vuotta.Hälytystasolle olen kouluttanut 3 koiraa, kaksi ensimmäistä olivat suursnautsereita Oona ja Nella ja Hosky bouvier on kolmas.Neljäs koirani Huuko on koulutuksessa pelastuspuolelle ja toivottavasti joskus hälytysryhmässä.

Eläimiä olen etsinyt jo monta vuotta .Viime aikoina työtehtävät ovat lisääntyneet ja olenkin melkein viikottain kadonneen eläimen omistajan apuna etsimässä kadonnutta eläintä.Etsittäviä eläimiä on ollut koiria ,kissoja,lehmiä ja jopa pupuja on etsitty ja löydetty.Etsimme myös esineitä .

Esimerkiksi kolaritilanteessa saattaa koira olla haavoittunut ja silloin sen etsintä sujuu myös haavakon jäljestämiseen koulutetulta koiralta .

Koirani ovat kouluttettuja henkilöhakuun ja jäljelle , koirien ja muiden eläinten etsintä tapahtuu mahdolliseen saatavaan tunnistushajuun perustuen .

Voit tavoitella asiassa numerosta  040 6877815 /Tarja .Jos en vastaa ,olen työtehtävällä .Voit silloin jättää viestin vastaajaan tai ottaa yhteyttä sähköpostilla  koirakateissa @ luukku.com